fbpx

Wanneer je zoekt naar de ideale combi van de juiste setting, een massage therapeut die het vak verstaat en de keuze uit diverse massage/gezicht behandelingen en treatment die echt op jou zij afgestemd, dan hoef je niet meer verder te zoeken,

WELKOM BIJ SAI THONG;

Wanneer je zoekt naar de ideale combi van de juiste setting, een massage therapeut die het vak verstaat en de keuze uit diverse massage/gezicht behandelingen en treatment die echt op jou zij afgestemd, dan hoef je niet meer verder te zoeken, En je krijgt een warm welkom en een drankje aangeboden van het huis. Veelal ook nog eens een heerlijk Thais hapje, dit is hier namelijk de gewoonte. Echte Thaise gastvrijheid.

a
TOE AAN WAT ONTSPANNING;

De praktijkruimte is prachtig en sfeervol ingericht en draagt bij aan een fijne ontspanning en er is een zeer aangename temperatuur in de kamers dit geeft je meteen al goede energie en je voelt je meteen helemaal thuis.

GEDIPLOMEERD;

De zorgvuldige massage door jarenlange werkervaring van onze masseuses zorgen ervoor dat je niet alleen relaxed, maar ook gelukkig en zonder knopen weg gaat. Er hangen hier meerdere diploma’s waaruit je kan opmaken dat er veel ervaring aanwezig is. Daarom gaan onze masseuses met zoveel vakkundigheid te werk.

BEREIKBAAR / BESCHIKBAARHEID

a

Sai Thong Hoofddorp heeft 8 massage ruimten beschikbaar, zowel massage tafels, stoelen voor voetmassage of op z’n Thais, gewoon op de grond.

a

U kunt ook een online reservering maken, direct bij de salon of via Treatwell om onnodig wachten te voorkomen.

a

Dicht bij het Centrum, goed bereikbaar en er is altijd voldoende parkeergelegenheid.

a

Op dinsdag hebben we een ‘speciale dag’, deze dag is alleen voor vrouwen.

Other Services

SPIERVERZORGING

Door het gebruik van heerlijke oliën zal u lichaam zich na de behandeling een stuk beter voelen. U wordt gezonder en krijgt weer energie. Massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Je wordt weer fit.

SPORTMASSAGE

Door massage wordt de productie van stresshormonen verminderd, zodat het lichaam de kans krijgt zich te ontspannen en te herstellen van grote inspanning. Een beter rustmoment is er niet voor je lichaam.

SAMEN GENIETEN

Lekker met een duo massage samen ontspannen met je vriend of vriendin? Dat kan! Jullie kunnen er voor kiezen om allebei dezelfde massage te nemen, of er voor kiezen elk een andere massage te nemen. Net waar je op dat moment zin in hebt en welke massage het beste bij je past.

MOEDER GEWORDEN;

Omdat je je na de zwangerschap weer op je gemak wilt voelen omdat je nu veel aandacht verdient. En voor mensen die last hebben van lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn of migraine, rug, nek of schouderpijn en algemene stressklachten. Je voelt je herboren als je bij Sai Thong bent geweest.

Geen Erotiek!