fbpx

Wanneer je zoekt naar de ideale combi van de juiste setting, een massage therapeut die het vak verstaat en de keuze uit diverse massage/gezicht behandelingen en treatment die echt op jou zij afgestemd, dan hoef je niet meer verder te zoeken,

Deep Tissue Massage

DEEP TISSUE MASSAGE

Deep tissue massage is een massagevorm die zich richt op het behandelen van de diepere lagen van spieren en bindweefsel in het lichaam. Het doel van deep tissue massage is om spanning, stijfheid en knopen in de spieren te verminderen, evenals het bevorderen van spierherstel na inspanning of letsel. Deze massage maakt vaak gebruik van langzame, diepe druk en frictie op specifieke spiergroepen om gespannen gebieden te ontspannen en mobiliteit te verbeteren.

 

Deep tissue massage is a massage technique that focuses on treating the deeper layers of muscles and connective tissue in the body. The goal of deep tissue massage is to reduce tension, stiffness, and knots in the muscles, as well as promote muscle recovery after exercise or injury. This massage often involves slow, deep pressure and friction on specific muscle groups to relax tense areas and improve mobility.

TARIEVEN

30 mins
40
60 mins
65
90 mins
95
120 mins
125

Category:

Date: