fbpx

Wanneer je zoekt naar de ideale combi van de juiste setting, een massage therapeut die het vak verstaat en de keuze uit diverse massage/gezicht behandelingen en treatment die echt op jou zij afgestemd, dan hoef je niet meer verder te zoeken,

Zwangerschaps Massage

ZWANGERSCHAPS MASSAGE

Zwangerschapsmassage is een massage die speciaal is ontworpen voor zwangere vrouwen en helpt bij het verminderen van stress, angst en lichamelijke ongemakken. De massage wordt uitgevoerd terwijl de vrouw op haar zij ligt en gebruikmaakt van verschillende massagetechnieken om de spieren te ontspannen en de bloedstroom te verbeteren. Zwangerschapsmassage kan helpen bij het verminderen van rugpijn, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van oedeem. Het kan ook de stemming verbeteren en een gevoel van algemeen welzijn bevorderen tijdens deze belangrijke periode van het leven van een vrouw.

Prenatal massage is a massage specifically designed for pregnant women that helps to reduce stress, anxiety, and physical discomfort. The massage is performed while the woman lies on her side and utilizes various massage techniques to relax the muscles and improve blood flow. Prenatal massage can help to reduce back pain, improve sleep quality, and decrease edema. It can also improve mood and promote a sense of overall well-being during this important time in a woman’s life.

TARIEVEN

60 mins
65
90 mins
95
120 mins
125

Category:

Date: